Referenssit

Reaktor

”Järjestin rekryporukan tiimi-iltaa ja halusin saada sinne jotain herättelevää, hauskaa ja lämminhenkistä ohjelmaa. Idan ja Eeron improteatteriharjoitukset vastasivat tähän tarpeeseen täydellisesti. Ida ja Eero toivat mahtavalla energiallaan, läsnäolollaan ja luovilla harjoituksillaan ihania avauksia ja syvyyttä keskusteluun sekä naurulihakset kovalle käytölle. Kaikenkaikkiaan upea ohjelma, jonka avulla myös meidän tiimihenki hitsautui vielä enemmän yhteen.”

Annina Piekkari, Talent Expert, Reaktor

Messukeskus

Messukeskuksen markkinointivastaava Kaisa Siipilehto:

”Kerrankin jotain uutta ja erilaista! Todellista outside the box -ajattelua. Onnittelut! Jäitte mieleen!”, tiivistää tilaisuuteen osallistunut kävijä.

Suunnittelin vuoden 2016 Bisnespäiville uudenlaista messuosallistumista. Perinteisen messuosaston sijaan järjestimme kahden päivän aikana 15 tunnin välein alkanutta tutustumiskierrosta kesällä uudistettuihin kokoustiloihimme. Messukeskuksen Kokoustamon esittelyn lisäksi halusin tarjota kävijöille ainutlaatuisen elämyksen. Päädyin kutsumaan Idan suunnittelupalaveriin, jossa työstimme ajatuksia ohjelmallisen tutustumiskierroksen kulusta. Hän nappasi heti kiinni ideastani, ymmärsi tarpeeni ja tilaisuuden tavoitteet sekä lähti oitis työstämään Eeron kanssa osuuttaan. Lue lisää…

Teollisuusalojen ammattiliitto ry

Käsikirjoitimme ja toteutimme neljän teollisuusliiton yhdistämishankkeen tilaisuuteen ohjelmanumeron, joka käsitteli fuusioitumisprosessia improvisaation ja stand-upin keinoin. Saimme tietoomme tilaisuuden puitteet ja tavoitteet, joiden sisällä olimme vapaita toteuttamaan oman visiomme. Tilaisuuden jälkeen keskustelimme jo mahdollisesta uudesta yhteistyökuviosta.

”Kerrankin jotain uutta ja erilaista!  Onnittelut! Jäitte mieleen!”

 Irene Hämäläinen,  vanhempi asiantuntija, TEAM

Suomen Erillisverkot -konserni

”Ida ja Eero, alias Taru ja Kaitsu, toivat turvallisuus- ja kriittisen viestinnän maailmaan kepeän tuulahduksen. Todellista asiantuntijuutta 🙂 Seminaari-iltapäivän kevennys toimi mainiosti! Kiitos Taru ja Kaitsu – jäitte mieleen!”

Mari Suokari-Pärssinen, viestintäpäällikkö, Suomen Erillisverkot -konserni 

Täydenkuun Kuva Wedding Photography

”Kaikilla harjoituksilla oli paikkansa Idan ja Eeron kaksipäiväisellä intensiivikurssilla, joka avasi uusia näkökulmia vuorovaikutukseen, viestintään ja omaan tekemiseen valokuvaajaparina. Todellinen tajuntaa laajentava feel good -kurssi, josta saimme paljon oivallisia työkaluja oman ilmaisutaidon kehittämiseen!”

Reetta Tulemo ja Niko Jekkonen