Skrollaa alas nähdäksesi case-esimerkit!

Sali kuhisee täynnä juhlaväkeä ykköstamineet päällään. Lasit kilahtelevat, joku naurahtaa takapöydässä kovaan ääneen. Juhlat ovat jo edenneet jälkiruokaan: macaroneja, lusikkaleipiä ja vadelmamarmeladia, kahvia ja teetä. Joku kilistää viinilasiaan puheen merkiksi. Mieshenkilö nousee juhlaväen seasta ja aloittaa puheen. Jonkin ajan kuluttua vaaleahiuksinen nainen nousee seisomaan juhlaväen toiselta puolelta, kuin jatkaen miehen lausumaa runollista tekstiä. Tässä vaiheessa alkaa myös muulle juhlakansalle olla selvää, että puhe ei olekaan perinteinen puhe, vaan esitys, miehen ja naisen välinen vuoropuhelu ihmisyydestä, odotuksesta ja rakkaudesta.


Esiintymistemme tärkein filosofia on elää läsnä jokaisessa hetkessä. Haluamme oman esimerkkimme ja heittäytymisemme kautta tuoda katsojia ja kokijoita lähemmäs itseään ja toisiaan. Meille on tärkeintä, että se, mitä teemme, herättää tunteita, mitä hyvänsä tunteita ne ovatkin. Suomalaisessa kulttuurissa ollaan liiaksikin totuttu mauttomuuteen ja hajuttomuuteen ja harmillisen usein myös katsojan aliarviointiin. Haluamme kunnioittaa yleisöämme.

Haluamme pitää esitykset monisävyisinä. Hyödynnämme esityskokonaisuuksissamme niin tanssia, musiikkia, näyttelijäntyötä kuin runonlausuntaakin, minkä hyvänsä katsomme soveltuvaksi esitystilanteeseen. Innostumme perinteisistä ohjelmanumeroista aina trubaduurista improvisaatioon, mutta kokeilemme myös rohkeasti uutta: miten tanssia ja runonlausuntaa voi yhdistää? Pyydämme usein myös kollegojamme mukaan keikalle, jos on tarvetta useammalle muusikolle, näyttelijälle tai tanssijalle.

Ota yhteyttä, niin aloitetaan tapahtuman suunnittelu ja ideointi kahvikupin äärellä!

Alla kuvatut caset ovat esimerkkejä, eivät valmispaketteja. Jokainen tilaisuus suunnitellaan alusta alkaen asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Tuotteiden hinnat määräytyvät tapauskohtaisesti.

CASE 1

Esityksen kesto: 3h
Esiintyjien lukumäärä: 2
Esityksen sisältö: Pikkujoulujen ohjelmanumero, jossa kaksi näyttelijää on soluttautunut ravintolaan tarjoilijoiksi. Yllätys selviää illan mittaan illanistujaisten osallistujille pikku hiljaa, kun ruoat päätyvät vääriin pöytiin, tarjoilijoiden välille syntyy leikkimielistä sanaharkkaa ja tarjoilijat muutenkin käyttäytyvät toisin kuin tarjoilijan odottaisi. Illan päättyessä on tehty jo aivan selväksi, että ”työntekijät” eivät ole oikeita tarjoilijoita.
Suunnittelupalavereja: 1

CASE 2

Esityksen kesto: 45 min
Esiintyjien lukumäärä: 2
Esityksen sisältö: Tilaisuutta varten käsikirjoitettu, osittain improvisoitu sketsi asiakkaan toivomista teemoista sisältäen näyttelemistä, livemusiikkia ja laulua.
Suunnittelupalavereja: 2

CASE 3

Esityksen kesto: 6 x 20 min
Esiintyjien lukumäärä: 3
Esityksen sisältö: Teemapäivää varten suunniteltu esityskokonaisuus, joka sisältää näyttelemistä, tanssia, laulua ja livemusiikkia. Teemapäivän aikana 20min esitys esitetään yhteensä 6 kertaa aina uudelle yleisöryhmälle.
Suunnittelupalavereja: 2

 

Tarjoa meille palveluitasi!
Etenkin tiukkoina aikoina valuutanvaihdossa luovuus on valttia. Jos koulutus- ja virkistysbudjetti on tältä vuodelta käytetty, tarjoa palveluita, mainostilaa tai vaikka viikonlopuksi auto lainaan. Yllätä meidät!